Vochtproblemen en luchtkwaliteit

Een goed binnenklimaat in de woning of werkomgeving is van belang voor uw gezondheid en het behoudt van constructies of afwerking hiervan.
Een te hoge vochtlast in wanden of vloeren zal de afwerking aantasten en bij langdurige problemen zelf de gehele constructie. Naast vocht in wanden en vloeren kan er sprake zijn van een onwenselijke luchtkwaliteit in de woning. Een veel voorkomend probleem is de relatieve luchtvochtigheid. Visuele gevolgen van een verkeerd binnenklimaat of vochtproblemen zijn condens en schimmel.

Vele oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan vochtproblemen in een woning of werkomgeving. Om de oorzaken te achterhalen van te veel vocht in de constructie of verkeerde relatieve luchtvochtigheid kunnen wij middels diverse meetapparatuur, controle en ervaring een lekdetectie onderzoek uitvoeren waarbij standaard een luchtkwaliteit onderzoek behoort. Naast Rv metingen, vochtmetingen en een infrarood onderzoek bepalen wij waarden van CO en CO2.
Na het uitgevoerd onderzoek zullen wij een rapportage opstellen met herstel en verbeter punten. Tot het onderzoek behoort vervolgens een hercontrole binnen een afgesproken periode. Door een hercontrole worden effecten van herstel en verbetering inzichtelijk en is bij sturen mogelijk.

Leest u meer over problemen als schimmel, condens en luchtkwalitiet op onze website. Wenst u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact pagina –>

 • luchtkwaliteit en vocht

Datalogging luchtwaliteit

Middels dataloggers zijn metingen over een langere periode mogelijk. Omstandigheden wijzigen 24 uur per dag. Door monitoren over een periode worden problemen in de woning of werkomgeving inzichtelijk. Bij oorzaak herkenning kan overgegaan worden tot verbetering.
meer over dataloggers….

KMZ Lekdetectie & Droogtechniek

KMZ lekdetectie en droogtechniek is specialist op het gebied van lekkage, vochtproblemen en klimaat oplossingen.
Service zoals wij die ook verwachten met een landelijke dekking. Wilt u meer informatie over onze diensten lees dan verder op onze website of neem vrijblijvend contact op. Onderzoeken voeren we onafhankelijk uit voor zowel particulieren al professionals.

Voordelen KMZ Lekdetectie

  • Opsporen van lekkage oorzaak
  • Gericht herstel van schade
  • Voorkomen van onnodige gevolg schade
  • Kosten besparend en gunstige tarieven
  • Landelijke spoed service

Informatie en lekdetectie nieuws :

Endoscoop lekkage inspectie

  Endoscoop lekkage inspectie Met behulp van een endoscoop kunnen lekkage inspecties worden uitgevoerd op ontoegankelijke ruimten. Endoscopische camera inspecties [...]

Lekdetectie in nieuwbouw appartement

Lekdetectie in nieuwbouw appartement Van een van onze vaste opdrachtgevers is een opdracht binnen gekomen om een lekkage op te [...]

 • badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie Lekkage van de badkamer is veruit de meest voorkomende lekkage bij particulieren woningen. Gezien de vaak luxe [...]