Stank overlast opsporen.

Stankoverlast is vervelend en bederft het wooncomfort. Oorzaken van stank of muffe lucht kunnen zijn lekkage, een vochtprobleem of installatie technisch probleem.
Bij stankoverlast zullen wij een volledig lekkage onderzoek uitvoeren om vast te stellen of er sprake is van een lekkage van leidingtechnische of bouwkundige aard. Is er geen sprake van lekkage zullen wij zaken als uitvoering van afvoerinstallaties en bouwtechnische zaken controleren. Gedurende het onderzoek zullen zaken duidelijk worden en kunnen wij maatregelen adviseren om te komen tot een aangenaam en gezond binnen klimaat.

Rioollucht

Is er sprake van een afvoerlucht of rioollucht kan dit duiden op een lekkage van de afvoer. Evengoed kan er sprake zijn van gebreken in de afvoerinstallatie als afwezigheid ontspanningsleiding of het leegtrekken van sifons.

Muffe vochtige lucht

Is er sprake van een vochtige muffe lucht in de woning kan dit eveneens worden veroorzaakt door lekkage of een ander bouwkundig probleem. Een langdurige vochtlast door lekkage oof bijvoorbeeld optrekkend vocht kan zorgen voor een muffe lucht in de woning. Daarnaast kan de constructie of afwerking worden aangetast met schade tot gevolg.

Ventileren.

Ventileren is van belang voor een gezonde binnen lucht ongeacht of er sprake is van een vochtprobleem of lekkage. Ventileren dient 24 uur per dag te gebeuren. Middels een goede ventilatie wordt een vochtige lucht uit de woning gebracht en voorzien van verse lucht. Middels CO2 metingen, Rv metingen en luchtstroom metingen kan bepaald worden of er sprake is van correcte ventilatie.

 • stankoverlast

KMZ Lekdetectie & Droogtechniek

KMZ lekdetectie en droogtechniek is specialist op het gebied van lekkage, vochtproblemen en klimaat oplossingen.
Service zoals wij die ook verwachten met een landelijke dekking. Wilt u meer informatie over onze diensten lees dan verder op onze website of neem vrijblijvend contact op. Onderzoeken voeren we onafhankelijk uit voor zowel particulieren al professionals.

Voordelen KMZ Lekdetectie

  • Opsporen van lekkage oorzaak
  • Gericht herstel van schade
  • Voorkomen van onnodige gevolg schade
  • Kosten besparend en gunstige tarieven
  • Landelijke spoed service

Informatie en lekdetectie nieuws :

Endoscoop lekkage inspectie

  Endoscoop lekkage inspectie Met behulp van een endoscoop kunnen lekkage inspecties worden uitgevoerd op ontoegankelijke ruimten. Endoscopische camera inspecties [...]

Lekdetectie in nieuwbouw appartement

Lekdetectie in nieuwbouw appartement Van een van onze vaste opdrachtgevers is een opdracht binnen gekomen om een lekkage op te [...]

 • badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie Lekkage van de badkamer is veruit de meest voorkomende lekkage bij particulieren woningen. Gezien de vaak luxe [...]