Lekkage ? wat nu…

Lekkage zorgt voor overlast en schade. Zoals bij alles geldt; is voorkomen beter dan genezen. Is er toch sprake van een lek dan is het zaak de oorzaak direct te achter halen om meer schade te voorkomen. Nog belangrijker is het de exacte lek locatie te achterhalen.

Lekdetectie

Met nieuwste  lekkage technieken zoals onder andere ultrasoon, endoscopisch onderzoek en infrarood kunnen ervaren meettechnici leklocaties opsporen zonder hakken en breken. Na onderzoek zal een verslag worden opgesteld met resultaten en advies voor snel herstel van de oorzaak en aansluitend de schade.

Ondanks moderne technieken voor het opsporen van lekkage worden er nog onnodig kosten en extra schade gemaakt door onnodig hak en breekwerk. Specialistische lekdetectie bedrijven zijn in staat de lekkage en leklocatie te achterhalen zonder hak en breekwerk. Op onze website leest u meer over lekdetectie, lekdetectietechnieken en zaken die u zelf kunt achterhalen. Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie kunt u geheel vrijblijvend met ons contact opnemen via ons mailformulier of 24/7 gratis telefoonnummer.

Lekkage en de verzekering.

Veel gevolgen, onderzoekskosten en herstel van lekkage worden vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Welke kosten en hoeveel is afhankelijk van uw polis. Raadpleeg deze polis of lees meer op ons artikel over lekkage en verzekering.

KMZ Lekdetectie & Droogtechniek

KMZ lekdetectie en droogtechniek is specialist op het gebied van lekkage, vochtproblemen en klimaat oplossingen.
Service zoals wij die ook verwachten met een landelijke dekking. Wilt u meer informatie over onze diensten lees dan verder op onze website of neem vrijblijvend contact op. Onderzoeken voeren we onafhankelijk uit voor zowel particulieren al professionals.

Voordelen KMZ Lekdetectie

  • Opsporen van lekkage oorzaak
  • Gericht herstel van schade
  • Voorkomen van onnodige gevolg schade
  • Kosten besparend en gunstige tarieven
  • Landelijke spoed service

Informatie en lekdetectie nieuws :

Endoscoop lekkage inspectie

  Endoscoop lekkage inspectie Met behulp van een endoscoop kunnen lekkage inspecties worden uitgevoerd op ontoegankelijke ruimten. Endoscopische camera inspecties [...]

Lekdetectie in nieuwbouw appartement

Lekdetectie in nieuwbouw appartement Van een van onze vaste opdrachtgevers is een opdracht binnen gekomen om een lekkage op te [...]

 • badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie Lekkage van de badkamer is veruit de meest voorkomende lekkage bij particulieren woningen. Gezien de vaak luxe [...]