Afvoer en riool lekkage opsporen

Een afvoerzijdige lekkage kan leiden tot veel schade en overlast. Is er naast vochtschade sprake van stank en of ongedierte dan is een lekkage afvoer of riolering aannemelijk als oorzaak. Niet in alle gevallen is dit echter duidelijk.

Middels beproefde methoden is het mogelijk om vast te stellen dat er sprake is van een lekkage afvoer of riool. Aansluitend kan met o.a. camera inspectie of rookproeven worden vastgesteld wat de gebreken zijn die leiden tot lekkage.
KMZ lekdetectie beschikt over diverse camera typen met verschillende diameter, stuurbare lenzen en op te sporen met sensoren. Ongeacht de ligging van deze leidingen in een betonvloer of zandbed kunnen gebreken in kaart worden gebracht.
Naast beschreven methodieken kunnen middels infrarood beelden afwijkingen in afvoeren gelegen in betonvloeren worden waargenomen. Door diverse meettechnieken te combineren krijgen we inzicht in de lekkage en het leidingverloop en kunnen wij u voorzien in een hersteladvies.
KMZ Lekdetectie is bekend bij nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen en zo worden lekkage onderzoekskosten veelal door hen vergoed. Neem contact met ons op voor vragen, extra informatie of een vrijblijvende offerte.

T : 030 – 202 73 79 (24/7  bereikbaar)
E : lek@kmz.nl

 • riool camera inspectie

KMZ Lekdetectie & Droogtechniek

KMZ lekdetectie en droogtechniek is specialist op het gebied van lekkage, vochtproblemen en klimaat oplossingen.
Service zoals wij die ook verwachten met een landelijke dekking. Wilt u meer informatie over onze diensten lees dan verder op onze website of neem vrijblijvend contact op. Onderzoeken voeren we onafhankelijk uit voor zowel particulieren al professionals.

Voordelen KMZ Lekdetectie

  • Opsporen van lekkage oorzaak
  • Gericht herstel van schade
  • Voorkomen van onnodige gevolg schade
  • Kosten besparend en gunstige tarieven
  • Landelijke spoed service

Informatie en lekdetectie nieuws :

Endoscoop lekkage inspectie

  Endoscoop lekkage inspectie Met behulp van een endoscoop kunnen lekkage inspecties worden uitgevoerd op ontoegankelijke ruimten. Endoscopische camera inspecties [...]

Lekdetectie in nieuwbouw appartement

Lekdetectie in nieuwbouw appartement Van een van onze vaste opdrachtgevers is een opdracht binnen gekomen om een lekkage op te [...]

 • badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie Lekkage van de badkamer is veruit de meest voorkomende lekkage bij particulieren woningen. Gezien de vaak luxe [...]