Lekdetectie lekkage opsporen.

Lekdetectie lekkage is kort gezegd het specialistisch onderzoek naar de oorzaak en exacte locatie van de lekkage. Middels geavanceerde apparatuur in combinatie met  kennis van installatietechniek en bouwkundige details kunnen oorzaken en locaties van lekkage worden bepaald.

Een tweede kenmerk van het lekkage onderzoek is dat dit onderzoek zonder hak en breekwerk wordt uitgevoerd. Het zonder schade uitvoeren van onderzoeken is mogelijk door inzet van specifieke apparatuur.

Ook vandaag de dag wordt er nog onnodig schade gemaakt door destructief onderzoek zo als het onnodig openhakken van vloeren en wanden. Om deze reden is het vaak dat een specialistisch lekkage onderzoek wordt voorgeschreven door uw verzekeringsmaatschappij.

KMZ Lekdetectie

KMZ lekdetectie voert haar onderzoeken uit met opgeleide meettechnici met vele jaren ervaring. Door eigen innovatie in techniek en het volgen van ontwikkelingen zijn wij in staat de meest lastige lekkage onderzoeken met succesvol resultaat uit te voeren. KMZ voert een  lekdetectie lekkage onderzoek geheel onafhankelijk uit. Wij hebben geen derden belangen met herstellende partijen of welke aard ook.

 • lekdetectie

KMZ Lekdetectie & Droogtechniek

KMZ lekdetectie en droogtechniek is specialist op het gebied van lekkage, vochtproblemen en klimaat oplossingen.
Service zoals wij die ook verwachten met een landelijke dekking. Wilt u meer informatie over onze diensten lees dan verder op onze website of neem vrijblijvend contact op. Onderzoeken voeren we onafhankelijk uit voor zowel particulieren al professionals.

Voordelen KMZ Lekdetectie

  • Opsporen van lekkage oorzaak
  • Gericht herstel van schade
  • Voorkomen van onnodige gevolg schade
  • Kosten besparend en gunstige tarieven
  • Landelijke spoed service

Informatie en lekkage nieuws :

Endoscoop lekkage inspectie

  Endoscoop lekkage inspectie Met behulp van een endoscoop kunnen lekkage inspecties worden uitgevoerd op ontoegankelijke ruimten. Endoscopische camera inspecties [...]

Lekdetectie in nieuwbouw appartement

Lekdetectie in nieuwbouw appartement Van een van onze vaste opdrachtgevers is een opdracht binnen gekomen om een lekkage op te [...]

 • badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie Lekkage van de badkamer is veruit de meest voorkomende lekkage bij particulieren woningen. Gezien de vaak luxe [...]