CV ketel vaak bijvullen ?

Bij een CV lekkage verliest het gesloten CV circuit haar druk en is verwarmen van het pand niet meer mogelijk. Ook zult u zonder warm water komen te zitten indien de CV ketel in storing staat door te lage druk.
Naast de overlast van steeds weer bijvullen CV ketel kan er sprake zijn van vochtschade. Dit laatste hoeft echter niet het geval te zijn afhankelijk van de grote van de lekkage en uitvoering leidingsysteem.

Oorzaken van drukverlies zijn divers. Er kan sprake zijn van defecten in de ketel (warmtewisselaar) of onderdelen als expansievat of overstorten. Vaak is de oorzaak echter gelegen in een lekkage van leidingen of koppelingen hiervan. Ook lekkage van een vloerverwarming kan leiden tot het drukverlies in uw systeem.

CV lekkage lekdetectie onderzoek

vloerverwarming infraroodMet een specialistisch lekdetectie onderzoek wordt vastgesteld of er sprake is van een CV lekkage in de leidingen of CV installatie. Soms is dit door uw installateur reeds vastgesteld. Middels diverse en technieken zijn wij in staat uw lekkage CV leidingen op te sporen. Ook lekkage in CV leidingen gelegen in betonvloeren of zandbed zijn op te sporen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte voor het opsporen van uw CV lekkage.

KMZ Lekdetectie
T : 030 – 202 73 79 (24/7  bereikbaar)
E : lek@kmz.nl

Contact mail formulier –>

KMZ Lekdetectie & Droogtechniek

KMZ lekdetectie en droogtechniek is specialist op het gebied van lekkage, vochtproblemen en klimaat oplossingen.
Service zoals wij die ook verwachten met een landelijke dekking. Wilt u meer informatie over onze diensten lees dan verder op onze website of neem vrijblijvend contact op. Onderzoeken voeren we onafhankelijk uit voor zowel particulieren al professionals.

Voordelen KMZ Lekdetectie

  • Opsporen van lekkage oorzaak
  • Gericht herstel van schade
  • Voorkomen van onnodige gevolg schade
  • Kosten besparend en gunstige tarieven
  • Landelijke spoed service

Informatie en lekdetectie nieuws :

Endoscoop lekkage inspectie

  Endoscoop lekkage inspectie Met behulp van een endoscoop kunnen lekkage inspecties worden uitgevoerd op ontoegankelijke ruimten. Endoscopische camera inspecties [...]

Lekdetectie in nieuwbouw appartement

Lekdetectie in nieuwbouw appartement Van een van onze vaste opdrachtgevers is een opdracht binnen gekomen om een lekkage op te [...]

 • badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie Lekkage van de badkamer is veruit de meest voorkomende lekkage bij particulieren woningen. Gezien de vaak luxe [...]