Bouwkundige lekkage opsporen.

Een bouwkundig lekkage is een lekkage waarbij de oorzaak is gelegen in bouwkundige details. Oorzaken kunnen zijn foutieve constructie keuze, foutieve uitvoering, slijtage of gebrekkig herstel.
Middels diverse technieken is de oorzaak van een bouwkundige lekkage te achterhalen. Vaak belangrijker is echter specifieke bouwkundige kennis.
KMZ lekdetectie investeert in nieuwste lekdetectietechnieken maar tevens in haar meettechnici. Onze meettechnici hebben een installatie technische en bouwkundige-opleiding en daarnaast jaren ervaring. Door de combinatie van techniek en kennis zijn wij in staat met succes een bouwkundig lekkage oorzaken te achterhalen.

Bouwkundige lekkage o.a. :

Betonconstructies
Aanbouw constructies
Serre
Galerijen of balkons
Gevels
Dak
Kelders

Leest u op onze website meer informatie over specifieke lekkage oorzaken en technieken om deze te achterhalen. Wilt u meer informatie of vrijblijvende offerte neemt u dan contact met ons op.

 • bouwtekening
 • infrarood controle

KMZ Lekdetectie & Droogtechniek

KMZ lekdetectie en droogtechniek is specialist op het gebied van lekkage, vochtproblemen en klimaat oplossingen.
Service zoals wij die ook verwachten met een landelijke dekking. Wilt u meer informatie over onze diensten lees dan verder op onze website of neem vrijblijvend contact op. Onderzoeken voeren we onafhankelijk uit voor zowel particulieren al professionals.

Voordelen KMZ Lekdetectie

  • Opsporen van lekkage oorzaak
  • Gericht herstel van schade
  • Voorkomen van onnodige gevolg schade
  • Kosten besparend en gunstige tarieven
  • Landelijke spoed service

Informatie en lekdetectie nieuws :

Endoscoop lekkage inspectie

  Endoscoop lekkage inspectie Met behulp van een endoscoop kunnen lekkage inspecties worden uitgevoerd op ontoegankelijke ruimten. Endoscopische camera inspecties [...]

Lekdetectie in nieuwbouw appartement

Lekdetectie in nieuwbouw appartement Van een van onze vaste opdrachtgevers is een opdracht binnen gekomen om een lekkage op te [...]

 • badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie Lekkage van de badkamer is veruit de meest voorkomende lekkage bij particulieren woningen. Gezien de vaak luxe [...]