Badkamer lekkage opsporen

Een lekkage in de badkamer kan leiden tot veel schade aan de badkamer zelf en met gevolg aan belendende of lager gelegen ruimten. Het is zaak dat de oorzaak van een badkamer snel wordt achterhaald en hersteld.
In badkamers is sprake van veel leiding verloop als o.a. de waterleiding, afvoeren, CV leidingen, vloerverwarming en ventilatie. De oorzaak van lekkage kan veroorzaakt worden door gebreken in deze leidingen of aansluitingen hierop. Naast de leidingen kunnen oorzaken van vochtschade of lekkage worden veroorzaakt door waterkerende afdichtingen als voeg en kitwerk.
Middels geavanceerde technieken en apparatuur kunnen lekdetectie specialisten de oorzaak van de lekkage bepalen. Door deze technieken wordt onnodig hakken voorkomen en werkt gezien de vaak luxe afwerking kostenbesparend.

KMZ Lekdetectie heeft naast de nieuwste technieken technici met kennis en ervaring om zo nauwkeurig mogelijk de oorzaak en locatie van de lekkage in de badkamer te achterhalen. Naast een volledig onderzoeksrapport ontvangt u een gedegen advies om de oorzaak van de lekkage te herstellen. Tevens kunnen onze technici bepalen of het noodzakelijk is de constructie van de badkamer specialistisch te laten drogen na herstel van de lekkage.

KMZ Lekdetectie is onafhankelijk en heeft geen commerciële belangen bij derden. De keuze van een herstellende partij maakt u zelf. Wel kunnen wij u begeleiden in het traject van de keuze en offerte controle. Overlegt u altijd met uw verzekeringsmaatschappij want vaak worden onderzoekkosten en herstelkosten via uw verzekering vergoed.
KMZ Lekdetectie en haar service verlening is bekend bij elke verzekeringsmaatschappij dus ook die van u.  Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Graag leggen onze meettechnici bepaalde technieken uit tijdens het onderzoek en kunt u mee kijken bij onderzoeken en resultaten hiervan.

 • riool camera inspectie

KMZ Lekdetectie & Droogtechniek

KMZ lekdetectie en droogtechniek is specialist op het gebied van lekkage, vochtproblemen en klimaat oplossingen.
Service zoals wij die ook verwachten met een landelijke dekking. Wilt u meer informatie over onze diensten lees dan verder op onze website of neem vrijblijvend contact op. Onderzoeken voeren we onafhankelijk uit voor zowel particulieren al professionals.

Voordelen KMZ Lekdetectie

  • Opsporen van lekkage oorzaak
  • Gericht herstel van schade
  • Voorkomen van onnodige gevolg schade
  • Kosten besparend en gunstige tarieven
  • Landelijke spoed service

Informatie en lekdetectie nieuws :

Endoscoop lekkage inspectie

  Endoscoop lekkage inspectie Met behulp van een endoscoop kunnen lekkage inspecties worden uitgevoerd op ontoegankelijke ruimten. Endoscopische camera inspecties [...]

Lekdetectie in nieuwbouw appartement

Lekdetectie in nieuwbouw appartement Van een van onze vaste opdrachtgevers is een opdracht binnen gekomen om een lekkage op te [...]

 • badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie

Badkamer lekkage lekdetectie Lekkage van de badkamer is veruit de meest voorkomende lekkage bij particulieren woningen. Gezien de vaak luxe [...]