Badkamer lekkage lekdetectie

Lekkage van de badkamer is veruit de meest voorkomende lekkage bij particulieren woningen. Gezien de vaak luxe afwerking van de badkamer en omliggende ruimte kan de lekkage tot veel schade en kopzorgen leiden. Middels een lekdetectie onderzoek naar badkamer lekkage wordt de oorzaak snel inzichtelijk en kan deze worden hersteld. Beperk schade en kosten van een badkamer door snel opsporen van de oorzaak.

Lekdetectie badkamer lekkage zonder breken.

Door ervaring van medewerkers en nieuwste lekdetectie apparatuur zijn we in staat lekkage oorzaken op te sporen zonder onnodig hakken en breken. Bij een lekdetectie onderzoek worden alle mogelijke oorzaken gecontroleerd zoals o.a.

  • Waterleidingen
  • Afvoeren
  • Waterkerende afdichtingen
  • Camera inspectie onder douchebakken en baden
  • Camera inspectie achter inbouwtoiletten
  • Controle van standleiding
  • Controle van CV leidingen of vloerverwarming
  • Bepaling van leidingverloop

camera inspectie badkamer lekkageNa vaststelling van de lekkage oorzaak zullen onze meettechnici een lekdetectie verslag opstellen met meetresultaten, opnamen en een conclusie met herstel advies. Aansluitend kunt of overgaan tot herstel. Veelal worden de kosten van een lekkage vergoed door uw verzekering. Ook de kosten van lekdetectie onderzoeken worden vaak vergoedt. Neem hiervoor contact op met uw maatschappij.
Het is zelfs zo dat veel maatschappijen eisen dat er eerst lekdetectie wordt uitgevoerd ter voorkoming van onnodig hak en breekwerk.

Dogen van lekkage schade

Indien er sprake is van forse lekkage zal mechanisch drogen van de schade zorgen voor een verkort hersteltraject en voorkomt nare gevolgen in latere periode. Meettechnici op locatie kunnen u hierin informeren of dit adviseren.
Het ongecontroleerd drogen van lekkage schade kan leiden tot onnodige extra schade. Meer dan eens ontstaat schade zoals scheuren of krimp door het ondoordacht plaatsen van gehuurde bouwdrogers. Onze droogtechniek specialisten adviseren in de juiste droogwijze en techniek. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.
KMZ lekdetectie werkt landelijk met heldere en eerlijke tarieven. Heeft u nog vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op voor mogelijkheden en toelichting.

CONTACT KMZ LEKDETECTIE

Edisonweg 3
3404 LA IJSSELSTEIN

T  : 085 – 007 02 00

M : info@lekkage-lekdetectie.nl

E : www.lekkage-lekdetectie.nl